tisdag, september 22, 2015

tre stadier

Tack för idéerna om vad som kan göras med silkesgarnet! Jag gillar flera av projekten, och funderar på vilket jag ska välja. Tills dess;

På gång
Totorovantar åt syster, en födelsedagspresent som skulle varit klar i april. Uppenbarligen ohyggligt tråkiga att sticka eftersom de fortfarande inte är färdiga. Måste göra klart dem nu, höstkylan kryper fram.

Filten enligt Linneas/Vifflas mönster. Ett långsamt projekt, att plocka fram mellan allt. Jag tror att den kommer bli väldigt kär när den är klar. Och så Walnuss, förstås, version 2.0


I blockningskö
Min beiga islänning vars färger jag älskar. Och så en liten vimpeltröja som ska skickas till ett soligt litet barn så snart den har blockats.


I bloggningskö
Denna ständiga bloggningskö. Omständigheterna av lagom fint väder, ledighet och pepp vill inte riktigt infinna sig samtidigt. Men när de alla kommer, så kommer en mörkgrå islänning med eget mönster, min vuxna vimpeltröja och lite till fastna på bild och blogg.

 
Syns det vilka mina favoritfärger verkar vara..?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Fine ting du lager! Lurer på om du har oppskrift på vimpeltrøyen? Ser utrolig fin ut, nydelige farger med lys grå og gul!

Hanna (Saga) sa...

Så fina vantar du håller på med!
Jag har hittat mönstret på ravelry, men undrar vilket garn du har valt? =)

Birgitte sa...

Totoro-vottene blir fine! For en flott gave - absolutt verdt å vente på ;) Grått og okergult er veldig fint sammen :)

Emma sa...

YESSSS DEN MÖRKGRÅ älskar den

Solveig sa...

Hei! Har du mønsteret til den mørkegrå og hvite? :)