torsdag, juli 19, 2012

ur egen skål



Det är lite extra gott och speciellt att få äta sommarens sötaste jordgubbar ur egengjord skål.

Två små drejade skålar (alldeles lagom efterrättsstorlek), glaserade i kinesisk chün-glasyr och reduktionsbrända i gasugn. Älskar dem. Det enklaste, och kanske det bästa eller med mest användningspotential, som jag tog hem från Capellagården.

4 kommentarer:

Iréne JB sa...

Har läst alla dina inlägg om Capellagården. Du verkar verkligen haft det underbart! En hel del fint har du bevisligen också gjort :)

sara sa...

Så fantastiskt fina! Färgen, formen, allt!

Ulrika sa...

Reduktionsbränt bruksgods är verkligen något speciellt! Dina skålar ser jättefina ut! Jag blir nästan lite avis på din kurs!

Ostickat sa...

Vilken triumf att få äta ur egengjord frukost skål!!! Häftig känsla! Väldigt snygga :-)