fredag, september 12, 2014

3 mot väggen

Men vad gör du egentligen, varför kommer det inga nya inlägg på bloggen, vavava? Jag ställer tre skyldiga mot väggen.

1. Den absurt tjocka boken om allt.
Den här hänger jag med mycket just nu, och det gillar jag. Hur kroppen och allt funkar -roligt! Den är trots sin storlek rätt översiktlig och lättläst.
Dock ej lämplig som sänglektyr om man inte vill kombinera läsning och styrketräning. Eller dö när man får den i huvudet.2. Tröjstickning.
Har jag sagt att jag gillar plötulopi just nu? Den första tröjan är blockad och klar och ska fotas så snart jag får tid och lust att posera lite men oj så trevlig den är!


Tröja nummer två började med roströd kant, men har nu gjorts om till hittills enbart mörkgrå -det blir en till tröja med ok, denna gång något mer hemmasnickrat mönster. Jo, som svar på fråga: jag har köpts mitt garn av Hella -hon är hur trevlig som helst och skickar gärna med posten! Kolla in hos henne vetja.


3. Torka grejer.
Jag har experimenterat med torkning av grönsaker och tillverkning av egna "bars" (inte helt framgångsrikt, nya experiment krävs framöver). Varför då? Jo, i helgen blir det vandring!

När sommarens började övergå i höst insåg jag att jag inte alls var klar med fjällen, jag behövde lite till. Så jag drar med en vän och går jämtlandstriangeln nu. Det blir en perfekt "testrunda" inför en längre tur nästa år, så nu ska det kollas matåtgång och packningsinnehåll.

Men mest av allt ska jag andas in berg och höstluft och öppen rymd.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för fint du har på väggen? :)

Iréne JB sa...

Så härligt med fjällen nu på hösten. Ha det underbart!