söndag, mars 16, 2014

med en köksvals

Min födelsedag gjorde mig så glad! Jag tycker ofta att det kan kännas lite jobbigt att fylla år. Jag har nån sorts lågmält pågående åldersnoja över att bli äldre och inte längre självklart vara "den unga" i alla sammanhang, även om det något vägdes upp av att jag var tvungen att visa leg för att komma in på en pub häromveckan vilket tydligen visar att det är tveksamt om jag egentligen ser ut att vara över 18.

Men när väl födelsedagen kommer känns det ofta rätt bra. Man får ha kalas och folk är glada och säger grattis till en och man får fira livet sådär i största allmänhet. Skåla för våren, för fåglarna, nutiden och framtiden! I år glömde jag säga åt folk att låta bli att ge mig presenter och fick så himla mycket fint! Biljett till Klungan, pelargonskott och en jättebalkongkruka, block och böcker och helt galet fina handtryckta tyger från Afroart. Tack vänner!


Det var dadelbollar och halloncheesecake, absint och billigt vin, vi dansade vals i strumplästen i mitt lilla kök till dragspel och fiol (åh, finaste!), spelade Jeopardy med konsttema, och satte snurriga öron på van Gogh. Så jag känner mig lite mer redo, att nu ta vara på mitt sista år som 20-nånting och göra det helt awesome.

4 kommentarer:

Veronika sa...

Grattis med overstått dag! Det hørtes ut som en aldeles fortreffelig bursdagsfest, jeg blir nesten misunnelig =)
Jeg prøver å trøste meg selv med at jeg blir litt klokere og kan bittelitt mer, hvert år. Man kan jo håpe... Anyways, håper du får et fantastisk år!

miastick sa...

Grattis i efterskott!
Det ser ut som om du haft en fest helt i min smak. Och jsg känner igen mig i "förvåningen" över att man plötsligt inte är den unga i alla sammanhang. Det kan fortfarande förvåna mig ;)

Stina sa...

Stort grattis!

DÖR vad fina tygerna var! Grinar nästan lite. ;)

Ulrika sa...

Grattis i efterskott! Ser ut att ha varit en trevlig bjudning, det där! Och HEY, 20-någonting. Fortfarande! Du ÄR ju rena rama ungdomen!