torsdag, september 05, 2013

studs

Dagarna går snabbt nu och jag studsar mellan platserna. Två dagars mellanlandning i Uppsala är slut, ett kort andningshål med terminsstart och tid bara för att tvätta och packa väskan igen -nästan det första vi gör är att åka på exkursion en knapp vecka ned till västkusten. Det blir nog bra, även om det också hade varit skönt att bara vara på samma plats en stund, sova, sticka lite, heja på verkstan.

Men det kommer det också, och det blir fint att lära känna alla i kursen, och så ser jag fram emot att få ha på mig vadarstövlar. Dels för att det är så sexigt (eh, not) och dels för att det är en så lustig känsla när man kliver ned i vattnet till bröstet och inte blir det minsta blöt utan istället liksom kramas av vattentrycket. Lite konstigt och mysigt på samma gång.

Hinner tyvärr inte mer än det här tidsinställda inlägget nu under exkursionen -ledsen för att bloggen blivit så sparsamt uppdaterad under sensommaren! Jag hoppas på en riktigt bloggig höst, för jag har hur mycket inspiration som helst till både stickning och keramik. Men vi hörs strax igen och jag lämnar er i mjuka tassar hos mannen med de stiliga morrhåren, världens bästa Ceasar.

2 kommentarer:

med nål och tråd sa...

Åh vadarbyxor har jag också på mig i fält. Gillar att man får gå all in och var ful-praktisk.

Bada inte i fiskbassängen i källaren ;-)

Ananas sa...

Vilken fluffig herre!