fredag, augusti 23, 2013

mother of all squash!

Hejhopp!
Jag har effektiva veckan of my Life och det betyder långsamma veckan på bloggen. Här har det bränts, provdrejats, packats, slagits in paket, tränats, rensats i landet och ungefär etthundratre grejer till. Jag har drabbats av en städ- och rensningsiver av Guds nåde och spanar febrigt efter utrymmen i lägenheten som kan klassas som 'mina' och som inte redan hunnit sorteras.

Under attacken i landet hittade jag i gräset the mother of all squash. Herrejösses, och omg! Den, eller ungefär en fjärdedel av den, omvandlades snabbt till squashbiffar med parmesan (mycket gott) och resten förväldes och stoppades i frysen till framtida kulinariska mästerverk.


Luften kyler på kvällar och morgnar nu och jag andas djupt och myser. Men innan det bli höst alldeles sådär tvärsäkert ska jag på bröllop, och sen åker min familj några dagar till New York! Fattar ni, NEW YORK! Det är ju hur spännande som helst. Tips på vad man kanske helt absolut inte får missas mottages gärna.

2 kommentarer:

Irene Lundell sa...

Hej,
Jag gillar turism som inte kostar skjortan:

MOMA har gratis inträde fredagskvällar, värt ett besök. Men mycket folk. Annat gratisnöje är färjan till Staten Island t.o.r. Där man kan se Frihetsgudinnan på ganska nära håll. En morgonpromenad i Central Park om man är jetlaggad är fint. Som kan avslutas i Apple Store på 5th Ave för att kolla kontraster och hur kommersialitet kan utvecklas.

I övrigt rekommenderar jag bekväma skor och att mest gå omkring. NYC . Och en kväll vid Times Square för att kolla in folk och turister. Det är en underbar stad där folklivet är halva nöjet.

Ha det fint!

Ung Tant sa...

Detta med gigantiska squashar är ju kul. Jag har lite problem med att de växer så det sprutar i trädgårdslandet, och försöker hitta på saker att göra med allt. Biffar har jag inte testat än, däremot att steka, ungsbaka och fritera i olika varianter. Samt ha i sockerkaka.