måndag, april 15, 2013

måndagste

Så himla pepp jag blir av era fina kommentarer! Jag längtar till den dagen då jag kan skriva att nu, nu slår jag upp portarna för min lilla keramikbutik, välkomna in! Tills dess ägnar jag mig åt att testa och öva och ha roligt. Igår var jag äntligen och drejade igen, första gången sen innan påsk, och drejade skavsår på händerna igen. Det är värt det.

Just nu är en av favoritmuggarna med utskurna "blomblad" hemma på remiss för provdrickning och inkänning (bättre bilder kommer framöver). Idag är det frukost vid anteckningsblocket och datorn och lite extra fint att få dricka veckans första te ur handdrejad kopp.

Trevlig måndag på er!


Jo, förresten! Visst har ni sett Claras fantastiskt fina bidrag till Pickles inspirationsstafett? Det var henne jag skickade stafettpinnen vidare till, och jag är helt imponerad över hennes fantastiskt fina lilla hoodie. Grymt. Kolla in på en gång!

6 kommentarer:

Dödergök sa...

Helt underbart! En sån mugg vill jag också ha, eller varför inte fyra stycken. Oj oj vad jag ska handla av dig när jag får chansen! :)

maria carlander sa...

Haha, åh vad du ska få göra det närhelst du vill :)

Anonym sa...

Muggen ser te drickar vänlig ut. Hur ser den ut från sidan? Och en annan sak visst spann du garn tidigare. Och hur spann du på spinnrock eller slända. Själv håller jag nu på att spinna lite på slända på småstunder. God vecka på dig och plåstra om dina drejjar händer.

maria carlander sa...

Fler bilder kommer, absolut :)
Jag spann på hängande topptyngd slända, hoppas att jag tar upp det igen framöver, det var väldigt roligt.

Anna sa...

Hej fantastiskt, jag vill oxå ha 4 te muggar från dig! Otroligt fina!

Anonym sa...

Så härligt att kunna dricka te ur sin "egen" mugg! Som att ha på sig en tröja man har stickat själv, tänker jag mig.
//Karin