onsdag, april 10, 2013

hälften för mycket


Det är lite chockartat att gå från studier på halvfart och sen tre veckors ledighet (ljuva ljuva ledighet) till att helt plötsligt läsa på 150%. Jag förstår helt ärligt inte hur de som läser, jobbar och har barn -allt samtidigt- klarar av det. Jag tycker att det är mycket nog att hålla reda på mig själv med jobb eller studier på heltid, och lite för mycket att ha det på 150%.

Men det ska nog gå bra när jag kommit in i det, lämnat duktighetsambitionerna och försonat mig med att jag inte kan hinna allt (plugga kurs 1, plugga kurs 2, dansa, träna, vänner, familj, sticka, dreja, blogga och så allt det andra) -och att det är bra nog ändå. Men det är därför det inte händer lika mycket på bloggen för tillfället. Kanske tänker ni inte på det lika mycket som jag gör.

Det gör mig glad att ni tittar in här då och då ändå. Jag har ungefär tretton olika stickningar på gång -i mitt huvud. Så småningom ska de komma ut också. Och jag är glad över att andra saker växer och börjar blomma runtomkring mig. Påminner om vår och ljusa kvällar.

2 kommentarer:

Futu sa...

Blogga när du har tid, tänk inte på det. Du fixar det!

med nål och tråd sa...

Vad avundsjuk jag blev på dina pelargoner nu. Mina är världens segaste och blommar bara väldigt sällan och bara precis när de själva känner för det, helt otippat.