onsdag, mars 27, 2013

i långa rader

Nämen nu blir det bruna bilder!
Det blir ju för jämarns trista bilder från verkstan. Helt enkelt därför att det är ett fönsterlöst hål. Mina drömmar och fantasier om en egen verkstad med glada färger och himmelsstora fönster blir allt livligare... Men, *sorglig suck*, de kommer nog stanna som drömmar under lång tid framöver.
 
Slut på klagandet för denna gången, det är fint att ha tillgång till det fönsterlösa hålet, för dreja går det ju att göra där ändå.
 

Ljusstakar, kannor och småskålar står uppställda på verkstadshyllan och jag myser lite inombords. Jag genuint älskar att ställa upp saker i grupper och långa rader, prydligt och snyggt. Det är nåt väldigt tilltalande med känslan av mängd och enhet, det symmetriska.

8 kommentarer:

Futu sa...

jag blir alltid så sugen på att dreja när jag ser dina inlägg.... tyvärr har jag inte gjort det på år och dar... väntar på att få tillfälle....

med nål och tråd sa...

ja, mera rader och fina linjer åt folket! Det ser finfint ut

Evesie sa...

Du är fantastiskt duktig! Säljer du det du gör någonstans?

idalil sa...

otroligt inspirerande! undrar som ovanstående om du säljer det du gör någonstans? :) tack för fin blogg!

soldatkullen sa...

Hej! Ska precis köra igång min verkstad. Vilka favvoleror använder du? Blir inspirerad av allt du gör!

maria carlander sa...

Tack ni!
Än så länge kan man köpa min keramik direkt från mig i Uppsala -så bor man nära eller har vägarna förbi är man varmt välkommen att komma förbi och titta och köpa (om något känns rätt)! Bara att skicka ett mail :)

Soldatkullen -vad roligt! Jag har nog inte hunnit utveckla några favvoleror, men de jag använder är just nu wm2502 (tror jag) som är den vita och så har jag tyvärr inte namnet på den svarta... Får kolla och återkomma :)

Anna sa...

Duktiga du! Älskar ljusstakarna

Ellemme sa...

Google translate is not really good in translating swedish actually, but I realized that it was you who made ​​the pottery. I love them and I would love to know to do that. This is so cute!