torsdag, november 29, 2012

skålar

Det blir mycket keramik nu, hoppas att ni inte misstycker till all denna lera. Stickningen och ullen finns kvar och kommer självklart finnas kvar även framöver, men keramiken har nu fått sin egen plats på bloggen också. Jag gissar att ni inte alla är sådär gruvligt intresserade av min keramik, men jag hoppas att ni stannar kvar här ändå, och så kan jag vara intresserad nog för oss alla! Och allt det mjuka växer på stickorna dessa mörka kvällar, väntandes på dagsljus och fotande..

Här tre små skålar i raku.
Älskar deras olikheter.


19 kommentarer:

Ullfull sa...

Såå fina! Jag tittat gärna på Din keramik också! Följer på Pinterest ockkså!

Iréne JB sa...

Har inget emot att se din keramik. Din keramik känns så mjuk i formen! Gillar nog de här skålarna mest av de senaste inläggen.

Anonym sa...

Din keramik är magisk och lika lockande som ditt fantastiska stickande!

unikarina sa...

Jeg er "forelsket" i dit strik - men jeg er bestemt også "forelsket" i dit smukke keramik. Jeg vil elske at have en af dine keramiske ting i mit hjem...

agata sa...

Jag förstår precis! Går också på keramikkurs nu, och det är en så kul utmaning. Särskilt eftersom så få verkligen håller på med keramik så man kan få känna sig lite annorlunda. Du gör fantastiskt fina rakugrejer!

Emmas dagar sa...

Jag tycker du har så fin form på dina alster och det där Raku är ju så snyggt!
Säg till när du öppnar butik :-D

marremorr sa...

Ooo, så vackra skålar, otroligt fina skiftningar, jag gillar dem skarpt!=0)))

krakel sa...

Tittar mer än gärna på dina snygga rakubrända saker!

Jules sa...

Very beautiful!

Anonym sa...

snälla låt aldrig dina (tankar på) läsares eventuella förväntningar hämma din egen inspiration och kreativitet, det är ju din blogg och din passion - för din skull :)

själv är jag inte "intresserad av keramik", men det sätt du skapar, skriver och visar upp det på gör ju att det blir intressant ändå. superfina skapelser!

med nål och tråd sa...

Snyggt, skålarna är nog min favorit av dina raku-bränningar. Jag gillar att de är lite grövre, den lite robustare stilen passar ihop med rakun.

Futu sa...

SNYGGA!

Emmy sa...

Skålarna är fantastiska!
Jag älskar att läsa om din keramik. Du gör s fina saker. Den enda nackdelen är att jag blirvsugen på att prova på keramik jag med. Och jag har inte tid med ytterligare en hobby...

sanna sa...

Oj så vackra skålar!

eddy sa...

helt fantastiska! duktiga, duktiga du!!!

Dödergök sa...

Älskar dina rakubrända saker! Skålarna är helt ljuvligt poetiskt vackra. Du är så himla talangfull, var rädd om det! :)

Malin sa...

Helt underbart tjusiga skålar!

Manduzana stickar sa...

Åh, vilka vackra skålar!

Johanna sa...

Jag bara ÄLSKAR dessa skålar! Hittade till din blogg idag och du är så inspirerande! Superkul att läsa om allt du tar dig för, vare sig det gäller garn eller lera.