lördag, maj 05, 2012

två grå

Sitter med blossande kinder och en skönt vindpinad känsla i kroppen efter en eftermiddag i community garden (trädgårdens gemensamma områden) där vi har planterat och byggt. Jag hade fototjänst så bilder kommer! När de är rensade och kollade.

Här istället bilder på två grå. Mitt senaste projekt som jag gillar supermycket, och så ett par låååånga pulsvärmare i grå alpaca som jag missade i korgen bland påbörjade projekt.6 kommentarer:

Dödergök sa...

Å vad fint med grått! Nu blev jag riktigt sticksugen.

Anonym sa...

Jätte vackert med grått och ockra. Men vad ska det bli????? Och nålbindningsvantarna kan jag inte få se dem i helfigur säger en som gillar att nålbinda vantar just. hälsn. Stina

Textil stil sa...

Åh gillar skarpt det jag ser, gula toner med grått är så snyggt. Och så det grafiska också...spännande :)

Anonym sa...

Kjempefint med grått, jeg strikker mye av det til jentene mine :) Gjetter på at du holder på med Vimpelgenser fra Pickles! Hvis jeg har rett, er jeg spent på å høre hvilket garn du bruker. Ser ut som du strikker med en tråd og ikke dobbelt garn som oppskriften legger opp til...

Ha en fin søndag! Klem, Veronica

sara sa...

Å så fint! Grått och gult, det blir liksom aldrig fel, och så trianglar dessutom.

Brukar kika in här titt som tätt men har nog aldrig sagt nåt förut? Tack iallafall för en fin blogg, jag får alltid sån sticklust här!

Anonym sa...

är det ditt egenritade mönster? ser jättfint ut!! tröja med ok?

annaa