söndag, april 15, 2012

tvåhundratusen

Är hemma på kort permis från kursveckan och blir alldeles glad åt hur det växer i fönstren. Våren är min bästa tid, det är liksom en tid när allt bara blir bättre. Det blir ljusare, varmare och vänligare, det blir grönare, livligare och socialare. Och man har samtidigt allt det bästa kvar, för det har bara börjat. En del får vårdeppressioner, jag får våreufori. Jag blir nykär i livet och inser att allt är möjligt. Drömmer tusen framtidsdrömmar och förstår plötsligt inte hur man ska hinna med världsliga saker som att jobba?

En rolig bonus är att besöksräknaren på bloggen nu har tickat förbi 200 000, det är ju helt galet! Ni är ju för fina. Det firar vi med ett par keramikbilder på vårens första (och enda) keramikkvällskurs. Tre mjölkkannor med målade kurbitsar (det är så roligt att måla dem!) beställda av två vänner till mina föräldrar. Kannorna ska få bo på deras sommarvandrarhem i Höga kusten. Där kommer de att bo bra och användas ordentligt.

4 kommentarer:

Iréne JB sa...

Väldigt fina mjölkkannor! Du är så himla bra på att göra fina keramikföremål.

Anonym sa...

Du är så värd alla dina läsare! Bloggen är min absoluta favorit!

Wallinskaya sa...

Jättefina kannor. Imponerande! :)

metamorphosis sa...

Grattis till alla läsare! :)

Känner som du när det kommer till våren - med ens är alla kalla vintermornar med bilar som inte vill starta, barn som inte vill kliva upp och vatten som riskerar att frysa borta och kvar är energi, livsglädje och en uppsjö av ideér som bara väntar på att få bli genomförda! :)