lördag, mars 10, 2012

litet och långsamtNu är jag förhoppningsvis i någon sorts ledighetsrus lång hemifrån. Jag kan i och för sig inte garantera det eftersom jag skriver det här inlägget ett par dar innan semestern kickar in, och sen kommer det som en liten tidsinställd present och kliver in på bloggen. Men det hoppas jag verkligen att jag är.

Med på semestern plockar jag något litet och långsamt. Nåt som jag kan ta fram och pyssla med då och då mellan böcker och sömn, nåt som tar liten plats, är enkelt att ta med, men tar lång tid att göra. Nålbindning känns som rätt svar enligt de kriterierna. Jag fortsätter på vårvinterns roströda tema, och riktigt varma vantar ska det bli så småningom.

Uppenbarligen kunde jag inte hålla mig från att skriva ett par inlägg till efter mitt "hejdå vi ses i slutet av mars-inlägg", men nu är det banne mig semester och lathet i dess renaste och vackraste form som gäller. Ha det gott, ses om ett par veckor!

3 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Härlig färg - blir det ett par vantar? Tänk så olika man kan tycka - jag tycker nålbindning går fort... ;-)

Hedvig sa...

Ha en trevlig semester! :)

Maritas Maskor sa...

Snyggt!!
Jag har inte så där riktigt kommit igång med min nålbindning än. Gör mina små försök, men det går åt ett par till tror jag innan poletten faller ner... :)
Vad ska det bli? Vantar?