fredag, februari 24, 2012

kändisskapetDet är fredag, jag struntade i jobbet, gick blundande ut i fågelkvittret och låtsades att det är vår. Igår var det fröbytarkväll med alla som har trädgårdslotter i området och jag kom hem med en massa frön och övermodiga planer. Uppenbarligen ska jag odla en ofantligt massa bönsorter eftersom det var en stor del av det jag kom hem med.

Jag snackade med en trevlig tjej som jag inte träffat tidigare och hon kikade på mig och undrade om det kunde vara så att jag hade en stickblogg? Hon hade nämligen en favoritblogg som hette fröken c (okej, jag minns inte riktigt om hon sa att det var en favoritblogg, det kanske är min grandiosa sida som överdriver). Knasigt, det var första gången jag har blivit igenkänd, eller i alla fall första gången någon har tjoat och sagt att nämendetärjudu! Jag blev nästan lite generad. Tänk om hon inte tycker att jag är trevlig? Tänk om hon inte tycker att jag är samma person som i bloggen? För det är jag ju inte, inte riktigt. Man är ju så mycket mer. Men hon var så trevlig att det genanta gick över på en gång. Så en vinkning till dig Hanna, vi ses i trädgårdslanden!

Nu ska tröjan stickas klar och nya storslagna projekt smidas.
Ha en fin fredag!

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Jag har också varit med om det där och tänkte det samma. Tänkte att "nu måste jag skärpa till mig". Och så har jag blivit förvånad att folk ibland brukar skriva "jag brukar se dig ibland, men har aldrig vågat hälsa". Men jag är ju bara jag, en helt vanlig person!

Hanna sa...

Självklart sa jag favoritblogg, och det är sanning! :) Du uppfyllde så klart mina högsta förväntingar, var inte orolig! Kan dessutom erkänna att jag var precis lika nervös när jag kom hem, "tänk om hon tyckte jag var ett freak?!" Allt som allt var det en väldigt trevlig kväll och sjukt coolt att träffa dig irl! Vi ses! Hanna

fröken c sa...

Haha, nu blir jag generad Hanna. Du var sjukt cool du med, och grymt roligt att träffa dig! Vi får slå våra kreativa påsar ihop någon dag och fixa en junta.