torsdag, november 03, 2011

husdjurHusdjur, av den där sorten som man inte har fått välja själv, är det värsta jag vet. Eller en av alla saker som är det värsta jag vet. När jag bodde i korridor fick vi mjölbaggar av diverse sorter och äcklighet. Uä. Jag kollar fortfarande noga i mjölpåsen varje gång innan jag stoppar ned decilitermåttet.

Så när det började cirkulera runt inlägg och tips på hur man bäst håller sin ulliga stash fri från småkryp kände jag en stark längtan efter förslutna kärl att förvara alla mina nystan i. Det blev vakuumpåsar. Inte optimalt, men enkelt och billigt. Jag fortsätter att använda min fina stora garnkorg, men påsarna gör att allt inte riktigt får plats, utan bullar upp. Jag tror att ett inköpsstopp kan komma att närma sig under nästa år...

5 kommentarer:

Clara sa...

Smart med påsar! Billigt, och ger ändå hyffsat bra överblick. Ska ta och köpa mig lite påsar jag med.

Iréne JB sa...

Oroar mej inte överdrivet mycket för objuda husdjur. Däremot över mitt växande garnlager. Köpstopp kanske inte är så dumt... fast känns väldigt tråkigt.

Heldri sa...

Usch ja, de där små krypen invaderade delar av mitt garnlager (några av de nystan som inte var förpackat i plastbackar). Så himla äckligt! Nu är det frysning och städning, mindre garn framme och i väntan på cederträ har jag stoppat in rökelsepinnar här och var.

Kryp i garn skulle jag inte ens önska en ovän, det är som att önska regn på någons kommande lajv fast ännu värre!

Anna sa...

Hej håller med ang kryp men köpstopp blir det snart för mig!

En garnfrökens liv och levene sa...

Lite cederträ kanske vore på sin plats i min garnhög...uh kryp vill man ju inte ha!