måndag, oktober 10, 2011

till dörren

Nästan, i alla fall. Min bästa garnaffär är hemslöjden i Umeå. Sortimentet är minimalt, men det de har är det som blivit mitt absoluta standardgarn och förstahandsval till nästan allt jag stickar, Kampes tvåtrådiga. På hemslöjden i Umeå finns massor av färger, och det de inte har beställer de gärna hem.

Nu är det ju lite långt att pendla till affären från Uppsala och jag kan inte bara titta in där titt som tätt som när jag bodde i Ume. Men jag ringde och frågade försynt om det gick för sig att få beställa från dem och få det hemskickat? Det gick alldeles utmärkt för sig. Och nu hemkommen från utomlandet kunde jag hämta ut fyra härvor fantastiskt rostrött garn som en dag ska bli en Beatnik.

7 kommentarer:

PetraO sa...

Vacker färg - som rönnbär!

Clara sa...

Jag älskar också Kampes garner, de är fantastiska.
Det ska bli kul att se din beatnik! Själv har jag stickat ungefär 5cm på min... flätorna ger mig lite ångest, innan jag ens börjat...

riotyarn sa...

Det är mitt favoritgarn också. Färgerna är vackra och jag gillar ullkänslan. Kampes går att köpa via garnkorgen.se också...

Dödergök sa...

Min favoritfärg från Kampes, min Hyrna är i samma färg och jag använder den hur mycket som helst.
Ska bli spännande att se din Beatnik.

Och välkommen hem förresten!

Maritas Maskor sa...

Vilken härlig härva!!

Jessica sa...

Åh ja, Kampes är verkligen fantastiska garner. Jag är också sugen på att sticka en beatnik, så det ska bli jättefint att se hur din blir och hur Kampes fungerar till det mönstret.

Maria sa...

Jag liksom ni tycker mycket om Kampes garn. Eftersom jag bor i Mariestad är det bara en halvmil till spinneriet, så jag åker dit då och då för att se alla fina färger och alltid får man något med sig hem. Mitt senaste projekt skall bli tovade tumvantar i deras tvåtrådiga. De har en massa andra garner som de säljer i affären också.
/Maria