torsdag, juli 21, 2011

trilla dit

Självklart föll jag för det, som jag på något sätt visste att jag skulle. Tåg- och bussresan norrut, och lite mer tid på kvällen (eftersom hela sj verkar vara en internetfri zon), och plötsligt ligger majoriteten av projekten upplagda, ändå tillbaka till bloggens barndom. De som bedömdes värdiga, vill säga.

Och jag kan förstå tjusningen, det där att snabbt kunna titta på vad man gjort, se utveckling, sjok av inspiration. Jag konstaterar snabbt att Kampes tvåtrådiga garn verkligen är mitt standardval, och att jag nästan aldrig stickar efter mönster.. Och så den där ilande överraskade förtjusningen när någon lägger till ett hjärta vid just det jag gjort.

Välkommen in och kika! Och lämna gärna ett litet spår, så kan jag kika in hos dig.

5 kommentarer:

sanna sa...

Tvivlade inte en sekund på att du skulle lägga upp dina projects. ;) Ska in och säga hej till dig på ravelry.

Tyg och otyg sa...

Ja, så kan det gå. Jag är medlem på Ravelry, men har inte riktigt orkat ge mig in i den världen ännu utan använder det mest för att söka mönster vid behov. Tycker att internet äter såpass mycket värdefull pysseltid redan som det är att jag inte riktigt vågar... :)

Cecilia N sa...

Jag är ungefär som Tyg och otyg, ytterst sällan inne på Ravelry. Men de har nån sorts jämförgarntabell som jag har velat komma åt så därför är jag med.

Anonym sa...

Ja, jag gillar ravelry också. Det är ett oumbärligt ställe för sticknördar.

Kim sa...

Hej,

Finns det möjlighet att komma i kontakt med dig via mail?

Mvh Kim Corein

mail@kimcorein.se