lördag, mars 19, 2011

7 gånger 3

På 7 gånger 3 timmar hinner man tillverka 4 små knöliga skålar, två prinsesskrone-ljusstakar, ett stort fat, 6 små knappar, ett hus bland pelargonerna, en samling smycken, tre stora regndroppar och ett litet vitt moln.

Man hinner dessutom bli helt jävlar-anamma-det-ska-bara-gå-att-dreja och besluta sig för att det därför måste bli en omgång keramikkurs till. Och mellan gångerna tvåändsstickar jag långsamt och sprider ut mina keramiska alster över kollektivets 70 kvadrat.


7 kommentarer:

Emma sa...

Tokfint tycker jag!

Pernilla sa...

Fatet gillade jag speciellt mycket.

Sara sa...

Sluta! Nu vill jag ju gå keramikkurs, och det är jag ganska övertygad om att det inte finns i min lilla norska fjällhåla. Jag får väl titta på bergen en omgång till och sticka lite istället.

4U2! sa...

Ha,ha ,ha det där med antal timmar ... blir väl dagar för mig ... Snyggt. "Tavlan" med husen m.m var jätte snygg ... trodde först det var en tavla du gjort. Riktigt imponerad!

Jessica sa...

Nu blev jag väldigt sugen på att gå en keramikkurs! Vilka fina grejer du gjort! Bäst gillar jag nog de stora och tunga regndropparna. Tänker att det är det första vårregnet och att hela världen sen luktar gott.

Cecilia N sa...

Vrålimpad av fatet under äpplena.

Majstess sa...

Vilka härliga saker!!