måndag, januari 03, 2011

skov av skov

Mitt liv är fyllt av skov. Av perioder, passioner, vinklar, perspektiv, färger, idéer, strukturer, viljor, kompositioner. Fotar jag i en ny vinkel har snart alla bilder den månaden samma komposition. Jag blir förälskad i färger och färgkombinationer, i strukturer och tekniker. Jag är en sån som lyssnar sönder skivor.

Just nu är allting grått.
Och vitt.
Prepare yourselves.


4 kommentarer:

Frugan/Sara sa...

Jag är exakt likadan!

Stickar allt i samma färg, lyssnar sönder skivor, tittar på samma filmer om och om igen (just nu HP och BBC's Pride and prejudice), äter samma sak till frukost. Allt går i skov. Skönt att veta att man inte är ensam! =)

Fru Purjo sa...

Känner också igen mig. Jag är "periodare". Gottar ner mig i akvarellmålning och målar och målar....sen är det stickning...och sen är det sömnad...och sen....och så håller det på. Ibland (= mycket sällan) önskade jag att jag bara hade ett eller ett par intressen - för känner att jag inte hinner måla, sticka, sy mm så mycket som jag vill och har idéer för. Men sen tänker jag...fan så tråkigt det skulle vara med bara ett intresse :)

Bibi sa...

i love your inspiration and your blog!happy new year!

Madde sa...

Känner igen mig på många sätt hos både dig, Frugan och Fru Purjo. Lyssnar ALLTID sönder skivor tex.(men de lagar sig ofta efter en tids dammsamlande i skivhyllan). Samma med intressen. Ett skov av frivoliteter här och ett skov av virkning där. Våren är oftast trägårdsskovet. Nu vet jag hur jag kan uttrycka det. Det går i skov. Men emellan dessa skov så finns det oftast en tråd. Ibland väldigt tunn och ibland lite tjockare.