onsdag, november 10, 2010

nu kanske?


Jag har tänkt hur länge som helst att jag vill virka en filt i mormorsrutor. Ljus ska den vara, vit botten. Men sen har jag velat runt bland färgerna. Ska den vara varmt orange-röd-gul-brun, krispigt blå-turkos-grön, eller kanske grå-gul-grön? Nyss kom den över mig igen, filt-ivern, och garnkorgen fick hosta upp några fina nystan. Hur mycket garn kan behövas? Men den här gången kanske det helt enkelt är dags att börja, det tar nog ändå sin lilla tid, det här projektet.

6 kommentarer:

Saras pyssel sa...

Jättefina färger tycker jag! Det kommer bli jättesnyggt!

Maria sa...

Det var ett bra färgval, tycker jag. Det kommer att bli en underbar filt. Lycka till!

Clara sa...

Det är jättefina färger! Kör på det!
Och ja, tid tar det, jag har tröttnat på min filt för lääänge sen. Ångrar att jag inte valde färger mer noggrant, min filt är en hederlig gammal restgarnsfilt.
Lycka till!

slingerbult sa...

åh! ta just de färgerna du visar - det kommer att blir fint! Har köpt ett fint snöre med tygfåglar och en pingla som jag hängt i dörröppningen - och det är just den färgkombinationen. Jag blir glad varje gång jag ser den!

Sju sorters garn sa...

Fina färger som kan ge en energikick i vinterns vithet och mörker.

Knit A Little sa...

Jag har också tänkt göra mig en filt av rutor, dock inte mormorsrutor utan efter Sunny Spread-mönstret. Ett projekt som det inte gör nånting om det tar lite tid. Några rutor här och några rutor där. :) Fantastiska färger på garnerna!