söndag, maj 30, 2010

flyttgnomernas verk


Jag är nu helt övertygad om att det finns små tomtar som bara kommer fram när det är dags att flyttpacka. Deras överlägsna luktsinne och hörsel leder dem likt små missiler till doften av flyttkartonger och ljudet av saker som vräks ut på golvet i stora högar. I skydd av mörkret springer de sedan runt i lägenheten/studentrummet och fördubblar allt man äger, så att när man tömmer garderober, lådor och skåp väller det fram långt fler och voluminösare saker än det någonsin kan ha rymts där.
Damn those gnomes.

5 kommentarer:

Heidi sa...

Tack, det var alltså det som var förklaringen på varför vi hade så mycket mer att packa ihop när vi flyttstaädade nu än när vi flyttade in för ett år sedan! Alla konstiga fenomen har sin lösning! =)

litevarje sa...

Aha, det är det som händer. Frågan är dock om de inte ägnar sig åt det omvända när allt väl ska packas upp. Det tar ju inte alls lika mycket plats i hyllorna efteråt.

//Karin

Anonym sa...

störtskönt! ska också flytta snart......suck
pernilla

Anonym sa...

Å nej. Kan man ställa ut något på trappen för att mota bort dem? Typ inte så god gröt eller slajm eller något annat avskräckande?
/En annan som skall flytta nu i juni med familjen till en hälften så stor lägemhet!

Cecilia N sa...

Är de släkt med de där som snor saker bara man vänder sig om? Saker som försvinner fast man är helt säker på att man är ensam hemma?

Jag följer min kompis' gamla råd: Flytta aldrig ... Hittills har det bara blivit fyra gånger sen dess för 25 år sen.