fredag, mars 19, 2010

dödsdobbarna!

Jag älskar lokaltidningsinsändare.

8 kommentarer:

med nål och tråd sa...

Seriöst??
Jag har varit skeptisk till att tunga bilar som SUVar kör med dubbdäck i stan för att de skulle dra upp en massa partiklar i luften. Det har jag dock fått bakläxa på eftersom de partiklarna endast är en bråkdel av vad som släpps ut på andra håll i samhället (fabriker osv). Sant eller inte. Små dubbar kan väl ändå inte dra upp en massa damm. Lustigkurre där. Underhållningsvärdet är inte att ta fel på :)

slingerbult sa...

tack för att du delar med dig! Själv skrattade jag nära på sönder mig åt en insändare i vår lokaltidning där någon uppmanade till krafttag mot homosexet- det hela handlade om personen trodde att eftersom unga nu för tiden har ett så vidlyftigt sexliv, så finns det en stor risk att de förleds in i homosexualitet för att kunna ha sex utan preventivmedel och ändå inte riskera att bli/göra någon gravid.. Livsfarligt!

Frugan sa...

åh! oslagbart!!

Slingerbult: Man vet ju knappt om man ska skratta eller gråta. Men det är ju lika bra att skratta åt eländet, nötter finns det överallt!

MADE BY K sa...

Haha, tänk att ha sådan bacillnoja!! Det är ju synd om stackaren!!

Kafe sa...

Kan det vara ironiskt? I Stockholm har jag för mig att det finns vissa gator där man inte får köra med dubbade däck! Hoppas det är ironi annars finns det någon därute med för lite verkliga bekymmer.

Cecilia N sa...

Men va? Den där skulle väl inte in förän skärtorsdag väl?

vildhonung sa...

Det är det jag alltid har anat...dobbar... ;)

Rebecca sa...

Aprilskämt som publicerats för tidigt?