onsdag, november 04, 2009

vinylpyssel

Jag nämnde för en av mina korridorgrannar hur lätt det är att göra schyssta skålar av vinylplattor, och hon blev helt såld på idén. Idag slog vi till, och jag blev lika förvånad som förra gången av hur enkelt det är och hur snyggt det blir!
En dag när jag står på någon flashig/mysig/lerig design- eller julmarknad så ska jag sälja sådana här. Beskrivning på hur man gör finns i mitt gamla inlägg
här.

7 kommentarer:

snakkemunn sa...

Virkelig stilig- :-)

Cecilia N sa...

Stiliga. Men jag är ju så dålig på att kasta bort bra-att-ha-saker så jag skulle ha svårt att göra så med användbara skivor.

(Vadå? Måste man ha en spelare som fungerar också? Nu yrar du väl ...)

TokTova sa...

Och om man tröttnar på skålen, slänger man då bara in den i ugnen igen (fast utan kopp) så reversiblar den tillbaka sig till sitt forna utseende och spelar låtarna på samma vis som förut????
:-O

fröken blund slår dank sa...

idag är en lycklig dag, för idag har jag hittat hit ;)
Letade febrilt efter virkmönster till en sjal, och hamnade här till slut! Det känns som om det var en mening med det! Vilken fin blogg! Jag kommer tillbaka! Hoppas jag får länka till din sida, för du åker direkt upp på min blogglista ;)
På återseende...

Christine sa...

åååh! så kult det ble ;D kanskje jeg også må lage meg en! :)

metamorphosis sa...

Oh, stiliga!

(tro om mina bröder skulle bli glada att få sånna i julklapp?)

Mya sa...

Wiii! Nu har jag testat och gjort hela tre skålar. Stoppade faktiskt in dem några gånger var i ugnen för att kunna forma dem ordentligt. Det gick bara bra, blev inga blubbliga kanter eller liknande. Nu ska jag meditera över de former jag lyckade få fram och fundera på hur jag skall forma mina kvarvarande skivor.
Och ja, när jag stoppade in dem igen så börjafe de faktiskt reversibla sig ;) (Om de faktiskt hade gått att spela dem igen om jag låtit reversiblandet fortsätta förtäljer dock inte historien).