onsdag, oktober 21, 2009

morgonsvordom


De snodde mitt stickade sadelfodral. De jävlarna! Nej, eh *lugn nu*, varsågoda hörrni. Hoppas ni får glädje av det och att era rumpor uppskattar sadelfodralet kalla höstmornar. För mig är det bara till att göra ett nytt. Denna gång virkat i glada acrylfärger ur mormors lilla garnpåse.

6 kommentarer:

Lina sa...

Å vem skulle då inte vilja sno, något så fint och välgörande för roven.
Med all välmening alltså.
/Lina

Linn sa...

Åh vad du är duktig på att sticka saker! jag vill lära mig att sticka sockor, kan du inte lägga upp en sticka sockor skola for dummies?? Jga kan bara aviga och räta och sticka på strumpstickor har jag nyss lärt mig! Vore ju fantastiskt om det finns ett lätt sätt att sticka strumpor på?! /Linn :O) Linn_lotta@hotmail.com

Dödergök sa...

Ååååå vad jag inte klarar av folk som stjäl saker som är helt meningslösa för dem men som betyder väldigt mycket för den ursprunglige ägaren. Gör ditt eget sadelfodral människa om du nu så gärna vill ha ett liksom!

Bluewhiskey sa...

Folk kan då stjäla precis vad som helst nu för tiden. Hoppas den kommer till användning hos tjuven bara och inte slängts iväg bara på sattyg *muttra*

Jonas A sa...

det enda rätta är ju att virka ett sadelfodral till leta upp dom som snodde det första och ge dom det andra också... ;)

fröken c sa...

tack för sympatin! jag känner att den frustration som kom först är förbi, nu är det bara att se till att göra klart det nya fodralet.

Linn; tack, och vad roligt att du börjat sticka! Jag tror att det bästa vore om du gick till biblioteket och lånade lite stickböcker, det finns jättemånga bra nybörjarböcker med beskrivningar och bilder. Själv känner jag att jag inte är så bra på att förklara.. :/ särskilt inte över webben.
Men hitta en bra bok, och kanske nån som kan visa dig om du kör fast (på garnaffärer kan de som jobbar där sticka och visa dig!).

lycka till!