torsdag, augusti 20, 2009

pyssligt


När vännen m var här ett par dagar och hälsade på brast vi båda ut i pysslighet och det skapades både pärlplattor (vi VANN ett startkit komplett med pärlor, plattor, klisterbakgrunder och pärlprogram för att göra foton till pärlplattor när vi var på Urkult! Sicken lycka.) och vi sydde tygkassar som vi tryckte på, eller egentligen är det målat med pensel och tygfärger. Sällan har det väl varit så trevligt att pyssla som under de här dagarna.

M har åkt hem med sina fina pyssel, så jag bjuder enbart på bilder av mina egna kreationer; en skön-kitchig pärlplatta och en tygkasse (av en gammal gardin i ypperligt kass-tyg) med tryck direkt kalkerat från ett underbart sifferpussel som Rino bloggade om för ett tag sedan. Tack för inspirationen, jag kommer njuta av den här kassen länge!

8 kommentarer:

Cecilia N sa...

Å så söta ugglor!

Annas Alster sa...

Åh vad roliga och fina!

sonja sa...

Åh, jag älskar ugglor!!

Vännen m sa...

Sjukt fina blev ugglorna! Du måste ha jobbat på bra med dem. Tygkassan blev snabbt invigd när jag kom hem, den höll ihop utan problem :)L var nöjd över min inriktning på pysslet ;)Tack för fina dagar!

Dödergök sa...

Vad lycklig jag blir av dina ugglor, du gör så mycket fint och roligt. Sånt som jag önskar att jag själv gjorde.

Made By K sa...

Kassen blev verkligen fin:)

Emo sa...

Vill du ha många tips på hur du kan få mycket glädje av din fina vinst, så besök http://parlkonst.se/

isabelle sa...

fina ugglor, och ikonen! underbar. jag har tidigare varit lite skeptisk till fotopärlande, det blir ofta för plottrigt och kräver en rejäl distans till tavlan för att man ska kunna se helheten. den här däremot...