tisdag, juni 03, 2008

vem jag är

Det är något med självtester, listor, personlighetsanalyser, till och med Fridas tester, som ger en sådan trygghetskänsla. När man inte riktigt vet vem man är, vart man är på väg, vilken sorts människa man blivit -snälla ge mig ett test, vilket som helst, som talar om för mig vem jag är!
Jag hittade ett test via lizaloop, där man får reda på vad ens blogg säger att man är för en människa.. Hallå, inte går det att motstå..?

Typelyzer menar att jag är: Tänkaren
"Hmm... Det där skulle kunna bli riktigt intressant!"

De sanna tänkarna i ordets ursprungliga bemärkelse - ständigt sysselsatta med att studera, systematisera och bedöma idéer och möjligheter. Logisk analys av abstrakta idéer är mums för Tänkare! Särskilt de introverta Tänkarna kan ägna så mycket energi åt sina tankar att de helt glömmer bort både världen och den egna kroppen. De utåtriktade är ofta i full färd med att strukturera upp tillvaron eller andra människor istället. Tänkare är också ofta mycket intresserade av ord och språk - mästare på alfapet eller kunskapsspel. Och lika ofta riktigt jobbiga för andra genom att göra hårfin distinktioner mellan ord eller idéer.
Det som framförallt driver Tänkare är möjligheter - de kan därför ofta framstå som lite i det blå eller att tänka "för mycket". Vill du få en Tänkares uppmärksamhet - pröva "hmm... det här var verkligen ett klurigt problem.. eller har du nån smart lösning på det här problemet?.".

Hur tusan fick de fram det ur min blogg..?

1 kommentar:

Cecilia N sa...

Du har fått mejl på den adress som du angett på PP-sidan. (Anar att den inte används så särdeles ofta längre. Därför meddelar jag så här ifall du inte har vidareskickning.)