torsdag, mars 20, 2008

tack!

Tack snälla Clara! Det är precis som du säger att opals garnlängd mäts efter 100g nystan och inte 50g -och då stämmer ju både stickfasthet och längd per vikt! Och tack Hanna för kommentar och uppmaning till provlapp (som är något jag aktivt brukar glömma bort inför varje stickning -men jag kanske skulle göra ett undantag denna gång...). Då kanske det blir så ändå att det införskaffas opal till thermal. Ska fundera över påsken. Som för övrigt intas hemma hos mor och far med syskon, katter, mat, stickning och *suck* pluggande...

Ha en riktigt skön påsk på er där ute!

Uppdatering
ps. nu är opal inhandlat, och en härva överaskning till min hemliga vän! Första gången jag köper garn över internet, spännande att se hur färgen egentligen ser ut. Påskpresent till min själv!

2 kommentarer:

Dödergök sa...

Vad bra att det ordnade sig med garnet, jag läste ditt inlägg igår men jag var för trött för att räkna (rätt). Det ska bli spännande att se vad du tycker om opal. Jag har bara stickat strumpor i det och det är inte mitt favvo-sockgarn, men det är kanske annorlunda med en tröja.
Thermal är ett kommande projekt för mig med och det är roligt att få se den i lite olika garn innan jag bestämmer mig för vad jag vill sticka i.

Glad Påsk vettja!

ClaraSofia sa...

Roligt att kunna vara till hjälp! Lycka till, och glad påsk!