tag:blogger.com,1999:blog-6635371619374710157.post4095757498579252323..comments2023-11-03T13:16:39.738+01:00Comments on maria carlander: som förr i ti´nUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6635371619374710157.post-55581566470858061762011-09-25T20:58:22.059+02:002011-09-25T20:58:22.059+02:00Tufft!
med ett klassiskt recept och en bra hävert...Tufft!<br /><br />med ett klassiskt recept och en bra hävertslang blir det världens godaste glögg, särskilt om den får ligga till sig i flaskan några veckor. <br /><br />Må lyckan vara med er!Marianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6635371619374710157.post-6127837250053617702011-09-25T19:34:37.558+02:002011-09-25T19:34:37.558+02:00Det är första gången jag gör det, så det är väldig...Det är första gången jag gör det, så det är väldigt spännande. Vi kör en sats klassisk, och en sats med lingon och blåbär -men jag har ingen aning om hur det kommer bli :)maria carlanderhttps://www.blogger.com/profile/05145416550234397245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6635371619374710157.post-41028809197077198212011-09-25T19:26:13.759+02:002011-09-25T19:26:13.759+02:00Just! Det gäller att vara ute i god tid. Har du nå...Just! Det gäller att vara ute i god tid. Har du nåt tips på någon god smaksättning månne? Förutom vanliga glöggkryddor detvillsäga?Marianoreply@blogger.com